Table of Contents
У чому секрет опалювальних печей на дровах тривалого горіння

У звичайній печі, згоряння дров з повним укладанням палива відбувається через 2-3 години, що надзвичайно незручно. Для повноцінного обігріву будівлі доводиться підкладати чергову порцію палива 3-4 рази на день.
Опалювальні печі на довготривалі дрова роботи в автономному режимі протягом 6-8 годин. Деякі печі, від однієї закладки можуть продовжувати скинути будівлю протягом декількох днів.
Як повернути духовку? Напевно, цим питанням задається кожен власник дров’яної печі.
Який вид дрова плита довгого горіння?
Здавалося б, це взагалі не складно. Однак деякі користувачі опалювальних пристроїв на твердому паливі дозволяють ряд помилок і на свій досвід, вони навчаються виправляти їх. Після прочитання цієї статті ви дізнаєтеся основні правила перетину печей довгого горіння бурових бухгал.
Як заглушити довговічне горіння. Повільне спалювання дров.
Правила компетентного запалювання печі з деревини:
Права людини зводиться до наступних простих рекомендацій. Печі Roach повинна бути вироблена невеликою кількістю дров. Краще, що це було маленькі гріхи, папір, шматки картону так, щоб димохід поступово зігрівається.
Якщо відразу зробити закладку великою кількістю палива, то вся маса теплого повітря різко потрапить у ще непрогрітий димар і може утворитися так звана «повітряна пробка» між теплим повітрям із печі та холодним із труби. У цьому випадку викиди диму може виникнути в кімнаті, через заплутану в завантажувальних дверях або через ін’єкційні трубки, які знаходяться на 2-му і 3-й повітряній трубі. Коли димохід розігрівається гладко, і гарячий дим поступово нагріває димар, тоді явища зворотного тяги не буде.
Коли труба є морозильником, ви можете зробити наступне. головна закладка. Однак, не слід заповнити паливо повністю всі флоп-камера. Основна закладка краще зробити близько 2/3 печі.
Довга печанка, повинна бути передана до режиму сяйва, дуже поступово. Клапан-регулятор на димарному плащі і на плутанину основних дверей, за допомогою якої подача повітря регулюється до зони горіння, необхідно поступово покривати. 2-3 рази.
Але є ситуації, коли погода на вулиці не сприяє хорошому тягу, дощових хмарах. Як тоді розплавити духовку правильно і без проблем?
Зараз є особливі засоби для швидкого запалювання вогню. Такі розпалювачі вогню виготовлені з екологічно чистих матеріалів та призначені для швидкого розпалювання котла, печі, каміна або гриля.
Блоки використовуються для запалювання вугілля, брикетів або дробів без використання інших засобів або паперу.
Стрілець вогню продовжують горіти протягом 5 до 10 хвилин, і цей час достатньо, щоб покласти паливо для спалювання.
Як заглушити бульєрант: Загальні правила
Бойлер Борильян. це закуска довгого горіння. З гарною теплоізоляцією кімнати однієї укладання палива може бути достатньо протягом 8 годин. Працює нагрівальний пристрій на будь-якій формі палива, крім кам’яного вугілля. Для ефективного та безпечного обігріву приміщення котел потрібно топити грамотно.
Як топтувати бульєран, щоб він не курив, конденсат не накопичувався в трубах, печі працювала з заявленою ефективністю, зазначеною в інструкціях для кожної конкретної моделі. Ми ж розглянемо загальні правила розпалювання.
Печі на дровах тривалого горіння для дому
З різновидів такого обладнання виділяють: опалювальні, опалювально-варильні та економічні пічки. Перелік їх переваг та недоліків допоможе визначитися з вибором.
Опалювальні печі
Опалювальні печі мають привабливий дизайн і невеликі габарити, що дозволяє розміщувати їх у малих за розміром приміщеннях, для них характерний досить високий рівень ККД і становить він 75-85%.
Крім цього, витрати на опалення менші, порівняно з традиційними печами. Опалювальні печі тривалого горіння у використанні безпечні, а горіти від однієї закладки дров до іншої можуть до 10 годин.
З недоліків нагрівальних печей, їх комплексна конструкція, відсутність можливостей заглушити печі з рідким паливом, необхідність утворення труби для димоходу, навіть часта конденсатна освіта та здатність нагрівати лише приміщення з невеликою площею.
Опалювально-варильні печі
Основною перевагою опалювально-варильних печей є можливість використовувати піч не тільки як обладнання для опалення, але і для приготування їжі.
Крім цього, тривалість обігріву становить 12 годин від однієї закладки сировини. Також вона без проблем транспортується та встановлюється, а площа, яку така піч здатна обігріти більше, ніж у простої опалювальної печі.
З мінусів опалювально-варильної печі виділяють її складність пристрою та необхідність топити кожну модель саме тим різновидом палива, яке зазначено в інструкції.
Економна піч
Для економічного виду печі перевагами є не лише невелика витрата сировини для опалення, але й найвищий рівень ККД, що дорівнює 90%. Компактність габаритів та різноманітність варіантів дизайну роблять пристрій не тільки практичним, але й привабливим зовні.
Ви можете додати сировину в феєрверк на базі о 5 годині. Однією з головних переваг є можливість застосування будь-якого виду сировини для вогню, як твердих типів, так і рідини.
Недоліків установки в будинку економічних видів печі відзначають необхідність створення димоходу без згинання труб та частого очищення від продуктів згоряння. Крім того, до початку роботи печі потрібно для того, щоб підігрівати будинок, інакше довгого горіння не запускається.
Довга печанка: що це таке і як працювати з ним
Довгі печі печі здатні підтримувати приємну температуру в будинку протягом 10 годин. Іноді на початку експлуатації у власників не вдається досягти такого тривалого обігріву. І причиною є не той факт, що підрозділ несправний, саме ці печі є окремим класом нагрівальних пристроїв, які випиваються уздовж чітко визначеної схеми. Але перші речі.
Що довге горіння?
Так сталося, що цей термін негайно використовується у двох значеннях:
- Безперервна подача дров у топку через кожні три години. Такі печі можуть опалювати приміщення місяцями, з перервами на очищення зольника. В іншому, опалювальні агрегати з такою особливістю не відрізняються від звичайних печей.
- Обігрівачі, конструкція яких дозволяє досягати повільного тління дров з витратою близько 1 кг на годину. Це і є печі тривалого горіння.
В ідеальних умовах 1 кг абсолютно сухої деревини дасть 4 кВт енергії. На практиці такого не буває, оскільки навіть у добре висушеному кілограмі дров міститься приблизно склянка води. Це природна вологість деревних волокон, від якої нікуди не подітися. Частина енергії йде на те, щоб видалити цю вологу. Деякі витрачені на підтримку процесу горіння. Ефективність нагрівача також їсть шматок від цього значення. В результаті фактичний теплообмін від 1 кг дров знаходиться в діапазоні 1,53 кВт.
Сучасний котедж або заміський будинок кожну годину втрачає приблизно таку ж кількість тепла, за умови, що її теплоізоляція виконана відповідно до стандартів будівництва. Основні лазівки, через які втрачено тепло, є:
У цьому випадку печі буде підтримуватися протягом 10 годин для підтримки температури, на якій власники запустили довгий режим горіння. Якщо втрата тепла в будинку більш нормальна, то перед покупкою такого нагрівача слід розуміти проблеми теплоізоляції.
Як визначити, який клас нагрівач належить?
Для забезпечення теплопередачі теплопередачі протягом тривалого часу у печі, умови для зменшення у надзвичайно малій частині кисню повинні бути створені. Тому дизайн печі цього класу повинен включати:
- Феєрверк, здатний розмістити більше 10 кг смуги.
- Об’ємний сольник. В ідеалі, його розмір повинен вмістити стільки попелу, скільки утворюється під час щоденної печі протягом місяця або більше.
- Повністю герметичні дверцята. На жаль, можна перевірити лише під час горіння за допомогою свічки (якщо полум’я свічки при достанні до дверей залишається фіксованим, то з щільністю все в порядку).
- Шибер, що регулює струм повітря в димарі.
Якщо не дотримано останніх двох умов, то перед вами пекти тривалого горіння, вона здатна давати тепло на одній підкладці дров не більше 4 годин.
Особняком стоять теплонакопичувальні печі, які іноді плутають з опалювачами тривалого горіння. Відмінність у тому, що теплонакопичувальна це піч, у конструкції якої спочатку присутній шар каменів, що акумулюють енергію палива, що згорає. Вага такого агрегату може бути більше 950 кг, а здатність віддавати тепло понад половину доби. Однак, встановлення такого важкого обігрівача можливе далеко не в кожному приміщенні.
Як топити піч тривалого горіння?
ПОВІЛЬНЕ ГОРЕННЯ ДРІВ. Як покласти дрова в духовці для довгого горіння
На режимі повільного відхоплення тепла, духовка не миттєво, для цього потрібні два підготовчі етапи. Якщо власник працює з такою печі, як звичайно, то не може бути довгостроковим теплопередачею та мови, тому що всередині нагрівача не буде створено для цього. Отже, як же топити цей клас печей правильно?
45 кг дров (приблизно 5 невеликих полін) необхідно спалити в режимі інтенсивної подачі повітря, тобто при відкритому шибері. Це прогріє димар і топку, нормалізує тягу і дасть перше вугілля.
Цей етап триває 5060 хвилин. Поки процеси в опалювальній системі приходять до норми, повітря в приміщенні встигає стати теплим.
Береться та ж маса полін і вирушає до голів, що утворилися, шибер потрібно прикрити приблизно наполовину. У кімнаті вже досить тепло і немає потреби у швидкому прогріві. Зараз потрібно, щоб утворився шар, що підтримує, який забезпечить тління основної маси дров. Для цього і знижують тягу.
Напалювання шару відбувається протягом 1,5 годин.
Важливо запам’ятати, що без перших двох етапів у печі просто не створяться умови для тривалого згоряння палива. Пропускати ці етапи не можна.
Весь обсяг топки заповнюється полінами. Важливо, щоб світильники є курцями, а щілини між ними формувалися, коли макет був утворений. Обов’язковий стан довгого горіння дрібного тяги, тому Шибер повністю закривається. Топка вже розпечена і конвекція повітря така, що всередину печі надходитиме кількість кисню, необхідне для підтримання тління, але не більше. Ось чому надзвичайно важливо, щоб не перевищує податок повітря повітря, оскільки надлишок кисню прискорить процес. В результаті, будинок буде занадто жарким, і дрова буде зрульняла набагато раніше, ніж термін.
Якщо все це зроблено правильно, то наступні 810 годин від виходу (повітряні канали або рішення) підуть приємного теплого повітря.
Основна помилка того, що власники довготривалої печі виготовляються на третьому етапі, встановлюють катки, щоб невелике полум’я видно в печі. Звичайно, з такою струмом повітря, дрова буде боротися в кращому випадку через 5 годин, залишаючи здивованих хостів. Правильна картина довгого горіння є пом’якшенням у червоних вугіллях.
І один момент. Все, написане вище, діє тільки для систем опалення, в яких:
Якщо все гаразд, можете сміливо встановлювати піч тривалого горіння. Дотримуйтесь правильної схеми топки і спокійно спіть або йдіть з дому, не переймаючись тим, що через пару годин потрібно підкинути дров.
Всі знають, що є печі довгих печачих або газогенераційних печей, вони є повітряними котлами. Бульєран, професор Бутаков, Теплодар і Т.D. Онлайн про них виключно приємні відгуки. З вашим дозволом, я додам “літаючу ложку” у цій дуже солодкій “бочці”. Це не зовсім сантехнічна тема, але дуже актуальна. зима, крім того, на основі власного сумний досвід. Одного разу, я вибрав як резервне джерело тепла в будинку, “професор Бутак” виконував “Інженер”. Я вже знав принцип роботи газогенерованих печей, і, вважаючи, що дуже приємні відгуки, а також переконавшись, що всі необхідні елементи генерації газу в цьому передовій “буржуазні” є більш-менш правильними, на відміну від буйінладі, Я придбав вищезгаданий шедевр технічної думки. Привезли, покласти, підключений до стаціонарної димоходу, з бутерброд з нержавіючої сталі. При вивченні інструкцій щодо встановлення та експлуатації я був заплутаний двома точками: 1. Вологість дров, що використовуються, повинна бути не більше 20%. Це дуже сухе дрова. Для досягнення такої вологості вони повинні бути спеціально висушеними. Дрова, що зберігаються в сараї, можуть висихати до 30-40%, потім потрібно сушити тепловий пістолет, особливо в умовах вологого клімату Ленінградської області. Хто конкретно сушить дров, щоб спалити їх? 2. З’єднання вихідний четер та димар повинен бути легко складений. Запитує. чому? Для видалення конденсату та сажі зсередини димоходу, я розсудливо поклав трійник у безпосередній близькості від більш чітко, наскільки це можливо, розглядаючи верхній вихід димових газів. І що ще потрібно буде вилучити з димоходу? На жаль, я був наївним. Але перші речі. Перші два тижні, і моя дружина, і я не міг радіти в цій чудовій плиті. Одна дерев’яна кладка була достатньо протягом 8-10 годин безперервного горіння. Температура поверхні печі, майже, постійна і легко регулюється постачанням первинного повітря, т.Е. Розрив між попелом і плитою, або закриттям вихідного струму. А потім вихідний schieber став гіршим і гіршим закрити, поки він не залишається у відкритому положенні, не бажаючи відхилятися навіть на невеликому куті. У той же час, плита гірша і гірша почала розтопити, викинули димові клуби і показуючи їй небажання висихати. Близько місяця пізніше чудо-печі відмовилася віддати нам його корисну тепло, нещадно курити від усіх тріщин у будь-якій спробі утворити його. Немає тяги. Але чому? Відкривши поставлений мною якраз для цього випадку трійник, я виявив усередині патьоки якоїсь темної густої рідини, що твердне при кімнатній температурі. Кумедно, але потяг від трійника був і досить пристойний, повітря відчутно рухалося від відкритої дірки в димохід. При цьому від трійника до пічного шибера відстань близько 30-40 сантиметрів. Що може закрити димар діаметром 120мм, всього через місяць експлуатації нової печі на такому невеликому проміжку? Довелося розбирати, благо я прислухався до рекомендацій виробників і закріпив димар за допомогою «клопів», невеликих оцинкованих саморізів. Картина відкрилася безрадісна. Весь проміжок між пелюсткою шиберу і трубою був заповнений чорними смолянистими грудками якоїсь речовини. Вибивши молотком, шибер і вийнявши його з гирла печі, я виявив, що ця ж речовина щільно закрила вихід димових газів з топки, утворивши щось на зразок колодязя. Ця речовина не була розчинена водою, з великим небажанням механічно вплинуло і не підтримала спалювання паперового фітілу. Згодом я зрозумів, що це просто деревна смола, незгоріла і конденсоване випаровування дров. Стало зрозуміло, чому такі високі вимоги виробника місця для вологості дерева. Але що робити? Як боротися з цими випарами? Не сухості, насправді, звичайні дрова до держави Єврована? Перший раз, я розбираю димохід кожні два тижні (і що робити?) і очистив його і плиту з fombus і старим файлом. Тоді я якось намагався спалити газовий пальник. Результат задовольнив мене лише частково. Зрозуміло, що ця смола повинна горіти, але як тільки я очистив пальник пропану, горіння зупинилася. І тільки кинувши нещасний шибер у спеціально розведене для цього багаття, я досяг повного очищення шибера від смоли. Що робити з плитою? Я продовжував очистити його механічним способом, що я був жахливо роздратований. Врешті-решт, я і я вирішив просто спалити (який, до речі, не рекомендується виробником), контролюючи температуру відкриття ясного ящика. Це лише температура повинна тримати досить високі, конвекційні труби світяться до вишневого цвіту, інакше смола просто не горить. Оскільки у своїй головній спеціальності я котёл, я візьму сміливість, щоб пояснити, які процеси виникають при спалюванні дрова в культурах довгого горіння типу “Бульєреан”. Власне, ці печі не зовсім газогенераторні, точніше зовсім не газогенераторні. Це, справді, звичайні «буржуйки», забезпечені конвекційними трубами для кращого нагріву повітря за рахунок збільшення площі теплообміну та пристроєм дозованої подачі повітря в топку, ежекційного типу. У режимі тривалого горіння – дрова у цих печах не горять, вони тліють. При розпалюванні печі паливо розігрівається, прогрівається димохід, включається природна тяга, а разом з нею і ежектори вторинного повітря, розташовані в конвективних трубах. Починають горіти найбільш леткі гази, що виділяються з палива. За рахунок горіння цих газів підтримується постійна температура палива та відбувається виділення більш важких фракцій горючих газів, які повинні згоряти при підміші вторинного підігрітого повітря у верхній частині топки. На практиці, через нерівномірне розподіл вторинного повітря, а також через високу вологість палива, ці гази спалюють не повністю. Природно, що вони виконуються у верхній частині печі, а в димоході, де вони конденсуються, поселяються на стінках печі та димоходу. Пристрій для печі не дозволяє відкритим полум’ям потрапити до верхньої частини печі під час перетину, є конвективні труби та підроблені аркушів всередині печі (виняток є вищезгаданим “буліном”, але в ньому всі незгорідні гази літають в димохід, де вони вирішуються на стінах). Конденсат, фарбування вздовж стін димоходу всередині печі, утворює свого роду сталактиту, які частково спалюються, частково твердо, перекриваючи потік вихідних газів, поки він взагалі не закриває його взагалі. І робити майже нічого спільного з ним. Або сушать дров, або збільшують температуру згоряння печі, яка призведе до зменшення часу горіння однієї укладання палива, принаймні двічі (майже як звичайний бульчюйк), або періодично спалюють печі “до червоної ченовування”. Ось такий макет. Що можна рекомендувати зменшити або принаймні нейтралізацію цих негативних факторів: 1. При встановленні димоходу збирати труби не рухом газів, але навпаки. Він збереже ваші підлоги з конденсованих смол, що потілюють буквально з будь-якої дірки в димоході. Потім вони повернуться до печі, як димар нагрівається, і більшість з них будуть спалені. 2. При організації простору навколо печі, розгляньте можливе періодичне нагрівання до дуже високих температур. Звичайно, це правила елементарної пожежної безпеки, але багато хто нехтує. 3. При встановленні димоходу, гордістю так, щоб вона легко розібралася і йшла, наприклад, на саморекладації, і додого до нього. Трійник для очищення від сажі та конденсату не буде достатньо. 4. Експериментувати з робочими режимами печі, щоб знайти оптимальну температуру його горіння, з урахуванням вологості вашого дров. Оцініть якість згоряння палива, ви можете побачити верхню частину печі всередині печі, після його охолодження. Якщо ви бачите стегна, сталактити з замороженої смоли, то вам потрібно або збільшити температуру горіння, або періодично спалити печі, щоб уникнути подальшого засмічення. 5. Спробуйте знайти оптимальну роботу печі: найбільший у тривалості горіння, з найменшим ступенем засмічення. Ідеально підходить, якщо ви допоможете плиту та димохід, принаймні раз на три місяці, і краще двічі на рік. Заради справедливості, треба зазначити, що виробник знає про вказані мною недоліки своїх печей, принаймні «Професор Бутаков», і намагається з ними боротися. Таким чином, пристрій було оголошено для довготривалої печі, рівномірно розподіляючи вторинне повітря по всій печі. Також нові печі мають точну тонку настройку постачання первинного повітря, що покращує коригування згоряння. Нарешті, я скажу, що використання паливних брикетів на основі деревних чіпів та пиловпів набагато простіше для життя власників довготривалої печі, це лише ціна питання. Я сподіваюся, що ви не даремно витрачено свій час, читаючи мою сумну і повчальну історію. Мир і тепло ваш будинок.
Можливо, ви будете зацікавлені в подібних матеріалах ::
Відгуки (97) за особливостями роботи довготривалої печі.
Купив опалювальний тріумф 180 чавуну. Я намагався заглушити 3-5 разів. Печі сильно магнетит. Намагнічені або так це було ? Це необхідне заземлення для такої печі ?
На жаль, Алекс, я нічого не знаю про такі властивості металевих печей. І що робити в таких випадках, я також не знаю.
Не потрібно нагрівати цегляну трубку.Це не відбудеться конденсація.
Потрібно шукати інформацію про такі речі на профільних форумах, а не сприймати огляд однієї людини як Axoma.Багато хто з такими печами і навіть не знають про проблеми, описані автором.
Засвічується тільки в дорогу чищу і пропалю кожні 4 дні, стоїть досі тільки тому що, знаю про те, що немає печей тривалого горіння, які не потрібно чистити і пропалювати ну і нехай думаю засірається, за те по ціні як газ виходить, а то й дешевше? не знаєте?
Ні, Максим, не з’явився. Всі тліючі, і, отже, підтримують низькотемпературні спалювання, печі дуже чутливі до вологості палива. І тому вони не будуть принципово не сцентувати, т.До. частина енергії горіння витрачається на випаровування вологи. І температура газового газу дуже низька. Вирішення проблеми, що підвищує температуру згоряння (збільшення кількості повітря, що подається до печі), що збільшить швидкість горіння палива. Або зменшення вологості палива до мінімуму, щоб не витрачати на випаровування енергії вологи, необхідної для підтримки оптимальної температури вихідних газів.
Є печі (котли) довгого горіння з так званим, верхнім горінням. Але це принципово інший спосіб горіння твердого палива. І тому є її брухти
Дякуємо за цінну інформацію.При покупці котла всі говорять про плюси і ніхто про мінус.
Встановлений TT котл, зіткнувшись з тим, що я не розумію, як це перетворити.Перший тиждень я був задоволений і щасливий.Одна закладка з дробів (5-6 внутрішнього двору) було достатньо протягом 3 годин.Поступово в системній воді перестає отримати температуру.Близько до 60 і всіх.Далі більш весела смола, ані те, що текла вона просто тече у другому відсіку котла.Я нічого не розумію, продовжував топтати.Навчання з бойлера в котельні почав кидати дим, щоб я купив котел, тільки з відкритим двері на вулицю.Навіть пізніше дим з котла почав піти з усіма прогалинами, я зрозумів, що котел, завтра не є чимось поворотом, я навіть не буде заплавляти його з моменту встановлення, 1,5 місяці пройшло до цього прекрасного дня.Я tupid, я коротко люблю це: коли рукав був відкритий, котёл розплавлявся, здобув температуру до 70-80 градусів, закриваючи вабера повністю і схопили протягом 3 годин.Schieber через кілька днів, відкрився молотком.Результат: Через місяць з половиною ми розібрали димохід.У коліні під дахом 45 градусів, димар забився практично повністю.Ось у чому питання.Як топтати правильні котли? При закритті касву, смоли в котлі та димоходу, які не вирізати на сокиру.Або замочити з відкритим або половиною застібним, але потім довгого горіння і мови не можуть бути.Після механічного очищення димоходу, 13 днів, проходять, просочується відкритим і напів-відкритим вільним, і спостерігається, скільки такий метод Firebox підходить.Наскільки я зрозумів, головне завдання продати котел, і що ви тоді зробите з ним, як ви його трамваєте, як ви будете чистити його, і димар не піклується.Я проїхав кілька магазинів для продажу котлів та ніяких механічних засобів, як очистити та підтримувати котел та димохід.Пропонують хімічні речовини і які не працюють. Я повторюю ще раз, як топтати довгий горіння котла.Так, і до речі, струм котла, з відкритим або половиною відкритим екраном.смола на стінках котла і в димоході стала вільною.
Який ефект довгого горіння?
Процес згоряння. це окислення з вивільненням тепла у великих кількостях. Складність опису цього процесу полягає в тому, що це передбачає одночасний курс кількох хімічних реакцій. Накопичена в компонентах палива енергія виділяється у вигляді теплового (інфрачервоного) та видимого випромінювання. Бачне світіння називається полум’ям.
Для початку спробуємо розглянути горіння найпростішого палива — природного газу, що складається переважно з метану. Газ змішується з повітрям та утворює паливну суміш. При достатньому вмісті кисню метан окислюється до вуглекислого газу та води. Протікає лише одна екзотермічна реакція:
Горіння дров та інших видів твердого палива протікає складніше. До їх складу входять тверді та рідкі органічні речовини з великою молекулярною масою. При нагріванні вони розкладаються на простіші складові: гази та твердий аммоній вуглець. Цей процес називається газифікацією (піролізом) та протікає з поглинанням тепла. Ось чому дрова має бути хворим. щоб нагріти до температури початку піролізу протягом певного часу, а газ мить миттєво.
Однією з умов згоряння. доступу кисню. Чим більше, то більш інтенсивний процес проходить. Зі зниженням подачі кисню в зону згоряння, швидкість реакції зменшується, і тепло сповільнюється повільніше. За певних умов амоногер піддається неповному окисленню, а також перетворюється на горючий газ:
Зменшення інтенсивності горіння супроводжується зменшенням видимого полум’я. Довге горіння випливає повільне дерево. Реакції окислення витікає на енергію подачі поверхні для піролізу ендотермічних реакцій.
Виділені гази спалюються через вторинне постачання повітря. У більшості печей він годується через сопла, розташовані на стінках печі.
Всі цикли, описані, використовуються у виробництві безперервних печей, завдяки їм, печі правильно функціонують та сприяють високоякісному опалення приміщення.