Як використовувати форму силікону випічки

Вся правда про силіконові випічки

Багато господині вже оцінили зручність використання силіконових форм. Ці форми виготовляються з хімічно інертного силікону, який не випромінює шкідливі речовини під час нагрівання – це з такого матеріалу, що виробляють медичні імплантанти.

Звичайно, якщо ви хочете, щоб не просто використовувати силіконові форми для випікання, але також бути абсолютно впевненими у їх безпеці, купуйте продукти відомих, добре перевірених фірм.

З силікону всілякі кухонні посуд – лопатки, кисті, кріпки, стенди під гарячими та навіть ножами. Однак долоню чемпіонату займає, звичайно, силіконові форми для випікання всіх сортів, іноді найбільш химерних форм.

Якщо ви все ще не серед своїх щасливих власників, ви можете просто не знати, як правильно використовувати силіконові форми для випікання. Потім прочитайте статтю і поповнюючи розрив у знаннях!

Правило 1 Силіконові форми, на відміну від скла та металу, розрізняє підвищену гнучкість, тому вам потрібно вилити в них, коли вони вже стоять на няню або решітку. Інакше акробатичні маніпуляції неминучі в спробі не залити рідким тістом, а в результаті, зіпсованого настрою та невдоволення форми.

Правило 2 сміливо використовуйте силіконові форми в будь-якій духовці – газ, електричний, у мікрохвильовій печі. Покласти їх у морозильник. Такі форми спокійно витримують різницю температури від.40 ° С до 240 ° С, тому відмінно підходить не тільки для випічки, але і для заморожування.

Правило 3 змащування силіконової форми перед початком використання, виробники рекомендують лише один раз, першим. Я особисто не змащував, і труднощі з вилученням готової випічки ніколи не було. Якщо ви сумніваєтеся в це так спокійніше, змащуйте форму перед кожним склеюванням – це не буде пошкоджено. Не забувайте, що тільки перед початком використання силіконової форми, мити його м’яким миючим засобом.

Правило 4 Будь ласка, зверніть увагу, що час випікання в силіконових формах практично так само, як у звичайному. Я, принаймні, не відчував ніякої різниці. Також зауважте, що кору утворюється лише зверху, дно випікання отримують мокрі.

Правило 5 Зніміть випічку з форми, надаючи йому попередньо п’ять до семи хвилин. Потім просто нахиліть форму сторони – готовий випікання сам випадає з форми без зусиль з вашого боку. Якщо випікання все ще застряг і не видаляється – згинайте край форми назовні, хороший силікон дозволяє зробити це без будь-яких проблем. Готують з боку прилипання кексу або пирога силікону або дерев’яного шпателя. Не використовуйте металеві ножі або вилки, щоб витягти випічку – керуйте формою “час”.

Правило 6 Живіт Використовуйте силіконові форми не тільки для випікання пирогів та кексів, але також для приготування м’яса, риби, овочів. Природно, у цьому випадку вибирайте круговий, прямокутний або квадрат.

Правило 7 При покупці вибирайте силіконові форми з мінімальним декором, з гладкими, гладкими краями без дрібних “ниток”. В іншому випадку проблеми можуть виникнути як з видаленням готової випічки з форми, а потім відмиванням цього “нитка”.

Правило 8 Хоча випікання в силіконовій формі і не горить, як і раніше після його вилучення на стінках форми залишається тонким шаром тесту. Мити цей шар, замочити форму до-хвилин протягом п’яти до десяти в прохолодному (це важливо!) вода. Потім ретельно видаліть форму всередину і легко читати м’яку губку – залишки тіста будуть рухатися без проблем навіть з найменших канавок. Не використовуйте тверді абразивні матеріали.

READ  Як докріпити чавуну каналізацію з пластиком

При збереженні, згинають силіконові форми, як вам подобається, складаються в трубку, засуньте у вузькі шафи, а в довгих кутах полиць – вони не будуть сумніваються, не деформуються і не приймають початкове видовище.

Це основні правила, які повинні знати, перш ніж почати використовувати силіконову форму для випікання – як ви бачите, вони не дуже сильно, і вони є досить просто.

Випікати пиріжки та печиво в силіконовій формі в духовці

Здавалося б, що в випічці печива є багато тонкощів, і пиріг може точно залити в будь-яку форму! Наші мами та бабуси, запечені, що матимуть – було потрібно лише змащувати посуд з маслом, щоб пиріг не клей на поверхню. Тепер у магазинах страв, велика кількість форм з різних матеріалів, і тут важливо розуміти, яку мету можна використовувати. Наприклад, прочитайте статтю в нашому блозі про форми печива. Сьогодні ми будемо говорити про форми силіконових випічки.

Силікон вже зробив багато кухонних посуду: силіконові лопатки. килимки, стоїть під гарячим, кистями і так далі. До речі, читайте в нашій Instagram Post про те, що ми використовуємо силіконові лопатки. І форми з цього матеріалу можуть бути найбільш різноманітними і химерними.

Якщо ви консервативні і з обережністю, подивилися на цю яскраву та гнучку посуд, сьогодні ми розповімо вам про всі нюанси роботи з силіконовими формами, щоб розвіяти всім сумнівам. І якщо ви зацікавлені в не тільки домашньому випічці, то прочитайте наші поради щодо вибору інвентарю для початківця кондитера.

Силікон або метал для випічки

Деякі господині вважають за краще силіконові страви для випікання, інші – металеві. Перший варіант підходить для посуду, де потрібне рідке тісто. Силікон використовується не тільки в духовці, але і в мікрохвильовій печі. Легко мити, а ймовірність того, що випікання є сміттям, дорівнює нулю.

Металеві вироби, зручно, використовуючи пиріжки. У них тісто піднімається краще, стає пишним і м’яким. Однак зберігання металевих контейнерів вимагає багато місця – згинати або згортати їх не буде працювати.

Як використовувати форму силікону випічки

Може бути запечена в силіконовій формі в газовій печі або електричній печі. Покласти на пальник заборонено. Перед використанням достатньо застосувати масло.

  • Мити після кожної програми. В іншому випадку залишки їжі будуть дотримуватися її стін і поштовх.
  • Можна очистити тільки м’якими губками. Важко пошкодить цілісну поверхню.
  • Маленькі кекси виводять з форми просто, перетворюючи його вниз і трохи натискаючи на дно.
  • Пиріжки легко використовуються за допомогою дерев’яних лопатей.
  • Не роблячи випікання з гострими металевими предметами, вони пошкоджують пристрій запечений.

Нові страви ретельно промивають з використанням миючого засобу. Тримайте посуд у кабінеті на кухні.

Це необхідно змащувати перед випіканням

Важливо простежити так, щоб у нижній частині води немає води та мастила з овочами або маслом. Необхідна умова полягає в тому, що необхідно зробити це лише один раз до першого використання цвілі, немає цього.

Спеціально змащуйте форму з силікону, не потрібна. Його внутрішня поверхня захищена недверним шаром. Але якщо матеріал, з якого виготовляються страви, низька якість, то необхідно змастити його, якщо тісто горіть. Але, можна мастило форму лише з рослинним маслом або маслом без пахного. Це важко змащувати його після промивання в посудомийній машині з додаванням миючих засобів.

Що покласти в духовку

Так що необхідно використовувати форму в латуні без печіння, щоб використовувати форму у бренду або будь-яку іншу тверду речовину, вогнетривкий субстрат, оскільки це м’які страви, а тісто може зростати, якщо він стоїть на сітці. Як підкладка, вона буде підходить: керамічне, скло, залізний лоток.

READ  Чи можна монтувати карнизи на гіпсокартон

Багато домогосподарки, коли випікання кекси або пиріг у формі силікону в духовці дозволяють помилку – вони поклали це прямо на решітку. Це неможливо це зробити, оскільки матеріал після першого застосування буде сильно деформований, і в майбутньому він стане непридатним для створення кулінарних заходів.

  • Силіконові страви повинні бути поставлені на лоток для передач або кераміки або випічку.
  • Прес-форми з великими сторонами можуть бути розміщені в каструлі або глибокій сковороді, але що його ребра не прилягають до нього.
  • Форми з тістом краще заповнюються після встановлення їх на стенді.

Як змастити нижню та стіну форми для випікання, якщо немає нафти

Вона стандартна для змащення будь-якої форми випічки може бути вершковим або рослинним маслом. Але якщо немає будинку вдома, то ви можете посипати

Масові продукти повинні бути акуратно тонким шаром для розповсюдження по всьому нижньому. Випікання не тільки не буде спалювати, але також набуває прекрасного виду. Невеликий шматок маргарину або Смалти повинен трохи змащувати дно і краю форми. Вдома, ви можете підготувати спеціальну суміш для змащування посуду, призначених для випікання, змішування в рівних кількостях масла, борошна та каркас. За словами досвідченого кулінарного кулінарного, це ідеально, сприяє легкій коришуванню від форми.

Порівняння кращих силіконових форм.

  • Для кексів. Є невеликі та великі розміри, залежно від бажаної ваги готового продукту. У великих формах діаметр дна надходить до діаметру 17 см. Кращі виробники виготовляються Mayerbosh і Tescoma. Маленькі форми виробляються за розміром близько 8 см. Їх висота не перевищує 9 см. Популярні виробники – Mayerbosh та кінь.
  • Для тортів. Є два типи: знімний і твердий. Різні конструкції не відрізняються від металевих аналогів. Рекомендується купити продукти від Lurch, Bradex. Лідер серед виробників твердих форм по праву вважається Tescoma та Pyrex. Їх ціна та якість виробництва є відповідними.
  • Для випікання печива. Вони популярні для випікання, що не вимагає рулону. Особливо хороший пряник. Посуд Товари: Силікомарт і Краща домашня кухня використовує найбільшу популярність.
  • Для випічки Buankaaa. Прямокутна форма гладка конструкція. Популярні виробники: Mayerbosh, Oursson та Fissman.

Форма силікону випічки не “боїться” шоків, а не б’є, наприклад,, наприклад, емальовані форми. Силіконові форми не бояться температурних крапель і витримують діапазон температур від.60 до 230 градусів за Цельсієм. Таким чином, ви можете використовувати їх як в духовці, так і в мікрохвильовій печі, а в холодильнику.

  • Яйця-пашота в силіконових формах ..
  • Дитячий омлет для пари в силіконових формах у каструлі ..
  • Кекси на кефірі (у силіконових формах) ..
  • М’ясні кекси в силіконових отворах ..
  • Агнець з овочами в силіконовому конверті ..
  • Кекси в силіконових формах ..
  • Віденські вафлі в силіконових формах

Підготовка силіконової форми до першого використання

Не потрібно рухати кришку. Перед випіканням кришка також повинна бути змащена рослинною олією. Після випікання, промивання кришки (ви можете мити та губку). Після промивання кришка витріть сухою та сухою в охолоджувальній печі після випікання хліба.

Печі в печі протягом 20 хвилин при температурі 250 ° С.

У той же час, негайно увімкніть екстракт до максимального та відкриття вікна, оскільки запах зайнятості рослинного масла починає з’являтися через 5 хвилин. Через 20 хвилин вимкніть форми духовки та доставляти.

Силіконова форма випічки Як використовувати

Скільки власників так багато думок про те, як, де і що використовувати для підготовки різних страв. Хтось віддає перевагу для випічки кераміки, скляних вогнетривких посуду, хтось чавунний або навіть одноразовий, але все більше отримує імпульсну популярність силіконових страв. Великий вибір розміру, форма дає можливість використовувати вашу фантазію. Для тих, хто все ще не знайомий з цим чудовим винаходом, наш вибір інформації про властивості, різновиди та правила використання силіконових форм.

READ  Кам'яні доріжки в країні з власними руками

Силіконові випічки, Як насолоджуватися в духовці. Як використовувати форму силікону випічки

Зручність цього матеріалу підкорить практично всім власникам: продукти, виготовлені з силікону, можуть бути збережені дуже компактними, після того, як проживало кілька разів – це не деформує їх. Вони настільки легко, не потрібно нічим. Ви можете витягти їжу без проблем, просто побік “страв”, навіть якщо це тендітний кекс. Випічка в силіконовій формі готується швидше, ніж у металі: для порівняння, високий бісквіт з діаметром 25 см запечений за 40 хвилин до звичайної години. Однак необхідно використовувати таку кухонну посуду з розумом – тільки тоді він може служити декількома (до 5) років.

  • Відразу після покупки потрібно очистити силіконову форму, використовуючи м’яку губку та миючий засіб: потрібно позбутися хімічного складу на його поверхні.
  • Після кожного використання зсередини і зовні з паперовими серветками або промити чистою водою.
  • Ніколи не намагайтеся очистити силіконові тверді герої – це зламає структуру покриття стіни.
  • Видалити випікання з форми легко: витягніть краю, трохи натисніть на дно, щоб виштовхнути їжу назовні. Деякі великі причани повинні допомогти шпателю, але це повинно бути дерев’яним або тим же силіконом. Немає металу!
  • Не кладіть силікону на відкритому вогні.
  • Не зберігайте такі страви біля круїзних предметів – отвори та подряпини на силіконі з’являються швидко.

Це необхідно змащувати перед випіканням

Цей матеріал дуже зручний для його нетривалого сингулярності, тому він може бути виведений у нього повністю без жирів, який ідеально для дієтичних рецептів. Однак, коли ви вперше використовувати, форма повинна бути змащена маслом для “активації” цієї властивості. Крім того, якщо матеріал є високою якістю, це буде абсолютно збережено саму стану. До дешевого силіконового тіста може спалити, що вимагатиме кожного разу готувати з жирами.

  • Змастіть переважно рослинне масло без запаху – без крему.
  • Якщо ви вирішите очистити силіконові форми за допомогою посудомийної машини або використовували миючий засіб, перш ніж ви будете випікати щось знову, вам доведеться розмазати їх масло зсередини.

Що покласти в духовку

Що цей матеріал дуже м’який, призводить до деяких труднощів при роботі з ним. Господині негайно розуміють, як покласти силіконову форму в духовку, і тому використовуються аналогічно металеві. Так що не роблять: під кожною системою силікону потрібна обов’язкова стенда: аналогічна форма скла або кераміка, або лоток. Така вимога пов’язана з легкістю деформації дна при розміщенні на решітці. Крім того, є ще кілька тонкощі:

  • Якщо ви зібрали порожневий печиво, пудинг або кекс, тяжкість великої кількості тіста може призвести до схильності та перекидання форми. Покласти його в глибоку сковороду, каструлю і т.D., що збігається з ним у діаметрі.
  • Заповніть форми після встановлення на стенді, а не до цього пункту.
  • Вважають, що силіконовий продукт не слід контактувати з стінами та відкритим вогнем у газовій печі та відкритим вогнем, щоб не було плавлення.
Як використовувати форму силікону випічки
Догори
| Denial of responsibility | Contacts |RSS